Coaching - Art Therapy - Workshop - Training

Mások mondták - rólam

“Mind mi történik, kristálytisztán érthető – de csak utólag” (Fodor Á.)

“Már a Györgyivel való első találkozás után éreztem,hogy jó helyen vagyok. Minden ülés hozott új és új felismerést, a Györgyi által alkalmazott kreatív technikák, és a terápiás céllal, a megfelelő helyen alkalmazott olykor nagyon is provokatív,  jól irányzott kérdései által. Az ülések élménye számomra leginkább egy via ferrata túrához hasonlítható, ahol az ember a könnyebb szakaszok felől a nehezebbek felé halad, és teszi ezt úgy, hogy a saját határait feszegeti azzal a tudattal, hogy a beülő és a karabinerek (Györgyi) biztonságot nyújtanak egy esetleges megcsúszas vagy rosszabb mozdulat esetén is. Az esés tapasztalatai segítenek fejlődni, miközben az úton előre haladva újabb és újabb távlatok nyílnak. A túra során új, addig nem ismert mozdulatokat alkalmazva tudunk meg egyre többet és többet magunkról. Olykor meg is torpanunk, kételkedve magunkban, hogy aztán egy nagy levegő és Györgyi segítő tanácsaival ismét tovább induljunk. A feladat a miénk, de mindvégig biztonságos és segítő közegben járhatjuk az utunkat. Györgyi őszinte, kedves személyisége nekem igazi igazi plusz volt az ülések során, a tőle kapott gondolatokat magammal viszem az ülések után is, a hétköznapokban is. Egy külföldi munka miatt most egy kis szünetet vagyok kénytelen beiktatni, de mindenképpen folytatom a megkezdett munkát, Györgyinek pedig mindent nagyon köszönök.”
(Évi)

“Nagyon szépen köszönöm, hogy segítettél rálépni AZ ÚTRA!”

(Eszter)

“Nyáron jártam hozzád beszélgetésere, és az utolsó alkalommal megígértem, hogy írni fogok Neked hogyan alakult a sorsom. Úgy érzem most értem el az akkori célom, vágyam kapujához. Sikerült megtalálnom önmagam, kiegyensúlyozott lettem és nem elsőre nem másodjára, de találtam egy olyan munkát, ahol jól érzem magam és motivált vagyok. Mindenképpen emberekkel szerettem volna foglalkozni (fiatalokkal), valamilyen segítői oldalról és ez megvalósult. Tele van kihívással és fejlődéssel. Sokat segítettek az akkori feladatok, felismerések! Köszönök mindent!”

(Fanni)

„Györgyit egy képzés során ismertem meg. Számomra az első pillanattól olyan fajta nyugalmat és a szakmával szembeni elkötelezettséget sugárzott, hogy már akkor tudtam, hogy biztos meg fogom keresni egy magán jellegű problémával. Az ülések során végig támogatott, és segített abban, hogy kimondjak olyan dolgokat, amiről azt gondoltam én nem tehetem meg.  Szakmai felkészültsége és sok éves tapasztalata érezhető volt az ülések során, számomra pozitív hatással volt minden segítő szándék amivel vezetett, független a fájdalmas szembesülésektől. Györgyit azok számára ajánlom akik egy kedves, ugyanakkor igen felkészült coach segítségével szeretnék megtalálni saját megoldásukat, mindezt egy olyan légkörben, ahol az ember őszinte lehet önmagához. Köszönöm.” 

(Kriszta)

“Kedves Útkereső Társam! Ha elhatároztad, hogy a változás rögös, néha félelmetes, de mindenképpen újat, izgalmasat hozó útjára lépsz, akkor azt ITT lépd meg! Györgyi értő figyelmével, kérdéseivel, színes eszköztárával, tudásával, tapasztalatával minden pillanatban segíti, hogy saját belső erőforrásaidat is mozgósítva megtaláld kérdéseidre a választ, hogy még pontosabban lásd ki vagy, mik mozgatnak, hogy magabiztosan elindulj és bátran menj a vágyott cél felé.

(Zsuzsa)

“Eredetileg karriertanácsadásra mentem eredetileg Györgyihez, de ő hamar átlátott a dolgokon, és rájött, hogy tudom mit akarok, csak merszem nincs hozzá, valamint eléggé zavar a megvalósításában az a 40 kilós vaspáncél amit magam körül hordtam védekezésképpen. A hetek során a külső páncélt szép lassan letettem, lelassultam, megnyugodtam, nyíltabb lettem. Györgyi mindig tudja milyen könyv, milyen feladat, milyen mondat lendít át az adott holtponton, hogy onnan újra tudj kapaszkodni.” 

(Nóri)

“Életem egyik legviharosabb időszakában találkoztam Györgyivel. Teljes kétségbeesés és kiúttalanság uralt akkoriban. Nem tudtam merre és hogyan tovább, mi lehet a helyes irány, és egyáltalán honnan merítsek erőt és bátorságot az újrakezdéshez, vagy éppen az utam folytatásához. Györgyivel való coachingunk számomra jóval többet adott egy pár alkalmas találkozásnál. Elragadó személyisége, megbízható szakmaisága, az általa teremtett szeretetteljes légkör és beszélgetéseink varázsa mind segítettek abban, hogy helyére tehessem életem kirakójának széthulló darabkáit. Segítő kezet nyújtott ahhoz, hogy bátorságom legyen a változás útjára lépni; és ami a legfontosabb: megtanított arra, hogy az erőt és a boldogságot nem másban, hanem magamban kell keresni és megtalálni. Hiszen az ott van, mindig… ” 

(Ildi)

“A pszichológusom ajánlásával kerültem el Györgyihez, de azt gondolom, hogy inkább a Sors keze volt, mert, hogy nincsenek véletlenek. Az ő személyében egy nagyon különleges emberre és képességeiből és tapasztalataiból adódó tehetséges, kiváló szakemberre találtam. Eredetileg vezetői/karrier kérdésekkel érkeztem hozzá, de hamarosan a személyiségemet és az életemet érintő kérdésekben találtam magam, ami sokkal mélyebb dolgokat tárt fel, mint gondoltam. Olyan kérdésekre kaptam választ, amit egész életemben, évtizedek óta kerestem. Áldom a Sorsot, hogy Györgyihez vezérelt és mindenkinek nagyon ajánlom őt, aki fejlődni akar, aki igazi változásokat szeretne az életében és van elég bátorsága belenézni saját tükrébe! Köszönöm!”

(Évi)

“Útkeresésem egy olyan pontján jutottam el Györgyihez, amikor nem igazán tudtam, hogyan és merre tovább. Nem tudtam pontosan, milyen az a coaching, de Györgyinél ezt kaptam: türelem, figyelem, megértés, játékos és komolyabb feladatok, és annyira jól feltett kérdések, amik folyamatosan közelebb vittek a válaszokhoz. Azokhoz is, amiket kerestem, és azokhoz is, amikről nem is tudtam, hogy keresem, de sokkal jobb így, hogy megtaláltam őket.” 

(Cani)

“Mikor rátaláltam a neten Györgyire, már akkor éreztem: “Ez az! Ez jó lesz”!:-) Ez a kis felismerés adott egy löketet, hogy jó kezekben leszek, és egyáltalán nem csalódtam! Nagyon nagyon tetszett az első konzultáció, Györgyi nyitottsága, és bájos mosolya mindig megnyugtatott…! A helyzet az, hogy én elsősorban álláskeresés téma miatt kerestem fel Györgyit, de meg kell mondjam, irtó sokat tanultam az út során, egyáltalán nem gondoltam, hogy ennyire a gyökerekhez fogunk nyúlni és minden elismerésem Györgyinek, mert minden alkalom kész “megvilágosodás” volt számomra! Most már tudom, hogy tényleg a bátraké a boldogság, és már nagyon másképp viszonyulok a sebezhetőségemhez, hibáimhoz..stb. Precíz,megbízható és irtó érdekes teszteket elemeztünk ki, ami nagyon sokat segített. Pár hónapos konzultáció után végül rendeződni látszik egy nagyon régi baráti kapcsolat, eljutottam állásinterjúkra, és még párkapcsolatom is lett! És ami tényleg már “csak” hab a tortán, az érzés maga, amikor utoljára találkoztunk, azt éreztem, hogy minden a legnagyobb rendben van bennem – felbecsülhetetlen! Ezt azóta se felejtem!”

(Eszter)

„Az ember első alkalommal nyilvánvalóan azzal az ambícióval jelentkezik be egy coach-hoz, hogy az rövid úton problémamentessé tegye, valamint végérvényesen megoldja az ő életét. Aztán a jó coach először arra tanítja meg az embert, hogy az ilyesfajta illúzióiról tegyen le, majd arra, hogy e helyett hogyan érdemes gondolkodnia a nehézségeiről. A jó coach tapintatosan, de hatékonyan kérdez, szemléletes példákkal válaszol, és szinte észrevétlenül világít rá olyan összefüggésekre, amelyeknek csak a részletei voltak meg korábban. Györgyi jó coach.”

(Dóri)

“Az életben mindenhez kell egy nagy adag szerencse. Nekem az volt, hogy Györgyire találtam, mert az ő támogatásával sikerült megküzdenem mindazon problémákkal, amelyek nehézséget okoztak a mindennapokban és a segítségével egy új, kiegyensúlyozottabb életminőséget érhettem el, így a felmerülő kérdések nem akadályok, hanem izgalmas, megoldásra váró kérdések lettek. Őszintén köszönöm neki ezt az érdekes, önfelfedező kirándulást. ”

(Kriszta)

“Világéletemben pszichológusellenes voltam, gondolván, hogy azért vannak a barátok, hogy segítsünk egymásnak átugrani az élet kissebb-nagyobb buktatóit. Még mindig ezt gondolom, de mióta Györgyinél jártam, rájöttem, hogy tényleg kell néha egy olyan valaki is, aki teljesen külső szemmel látja a problémáinkat. Ráadásul a pozitív szemlélet, ami a coaching egyik lényege, sokkal szimpatikusabb módszer, mint bármely más lélekgyógyító. Az utóbbi években egyre több ideges, feszengő emberrel találkozok, akik vagy önmagukba fordulnak és ezzel újabb belső feszültséget generálnak, vagy másokon próbálják levezetni saját nyugtalanságukat, félelmeiket. Utóbbiak persze nem vallják be maguknak, hogy probléma van. Előbbiek pedig gondolatban állandóan kérdéseket tesznek fel. Ha úgy érzed, hogy valami nem stimmel, vagy “nem vagy rendben önmagaddal”, Györgyi segít! Na ez most valami hülye reklámszlogennek hangzik, de tényleg így van! Szerencsére engem nem ért olyan rettentő sok kudarc az életben, de a sok szomorúság mellett (ld. pl. családi betegségek) az a kicsi is pont elég volt ahhoz, hogy én is minden nap stresszeljek valamin, és állandóan feltegyem a kérdést: mi a baj velem?, miért történik mindig ugyanaz?, stb. Elmentem Györgyihez egy 5 alkalmas coachingra, és onnantól kezdve másképp kezdtem gondolkodni önmagamról. A lényeg valami olyasmi, hogy senki se lehet tökéletes, és mindig a pozitív tulajdonságainkat és képességeinket kell előtérbe helyezni. És nem kell másoknak megfelelni. Légy Önmagad! Persze ezzel nem árultam el titkot, a “titok” a módszerben rejlik, ami tulajdonképpen egy szuper beszélgetés egy őszinte és barátságos emberrel, aki azért választotta ezt a szakmát, mert imádja. Nem mondom, hogy egyik pillanatról a másikra  csoda történt, ezt ne is várja senki. Viszont olyan iránymutatásokat kaptam ez alatt a rövid idő alatt, amit egész életemben használni tudok. Légy pozitív, és hagyd, hogy Györgyi legyen a coach-od!”

(Eszti)

“Nem tudtam mi a ‘coaching’ lényege, csak azt éreztem, hogy sodródom, és nem vagyok a helyzet magaslatán, és valahogy nem a saját utam járom… Györgyi asszertivitása, empátiája, ráérző készsége és a befogadó légkör, amit teremt, azonban meggyőzött arról, hogy jó helyen leszek. Őszinte kérdésekre őszinte válaszok voltak mindkettőnk részéről, és minden alkalom után éreztem, hogy erősebb lettem, kaptam valamit és használni is tudom. Nekem több volt a ‘coaching’ mint eszközök és tudatos építkezés, szerintem én itt teljesebb ember lettem, és bizalmat nyertem, hogy minden lehet sokkal jobb. Györgyi személyében pedig olyan embert ismerhettem meg, akinek a példáját érdemes követni és tanulni tőle.” 

(Noémi)

“Karrier coachot kerestem, amikor rátaláltam Györgyi honlapjára. Nagyon tetszett az oldala, különösen az, amit mások írtak róla. Akkor még nem sejtettem, hogy nem sokkal később már én is a lelkes ajánlók között találom magam. Teljesen el voltam akadva a karrierem kapcsán, amikor elkezdtem Györgyihez járni, nem tudtam, hogy mi lenne számomra az ideális munka és hogy merre induljak, csak az volt biztos, hogy nem vagyok igazán a helyemen. Györgyi remekül feltett kérdései és a gyakorlatok után azonban minden egyes alkalommal egyre jobban megfogalmazódott bennem a cél és az eszközök is. Ennek köszönhetően nemsokára kezdek az új munkahelyemen, amit izgatottan várok és Györgyinek hála végre elindultam egy úton, amit sokkal inkább a sajátoménak érzem, mint amit azelőtt jártam. Mindenkinek, aki elkötelezett a változásra csak ajánlani tudom a coachingot Györgyivel.”

(Orsi) 

“A coaching számomra egy olyan szellemi edzést jelent, mely megtanít az élet minőségi élésére. Nem kell bonyolultan elképzelni, csak az a fontos, hogy az egyszerű, apró gyakorlatokat vegyük komolyan, mert lényeges változást hozhatnak hétköznapjainkba. Észrevétlenül átformálódik gondolkodásunk, le tudunk lassítani a hajszában, és el tudunk gondolkodni azon, hogy vajon merre is tartunk. Könnyű dolgunk van, ha coach-unk egy emberséges, empatikus és nagyon sokszínű személyiség, épp olyan, mint ennek a honlapnak a gazdája. Jelen esetben maga a coaching foglalkozás is (nem csak a gyakorlatok) egy minőségi színfoltja mindennapjainknak. A coaching napján után úgy éreztem, hogy a “mai napnak” volt értelme, jó volt este ezzel a tudattal nyugovóra térni. Szerintem minden embernek valóban szüksége lenne ilyen “edzésre”, mert rendkívül hasznos, alkalmazható tippeket kaphatunk, csak nem merünk belevágni, mert egy ismeretlen lila köd fedte fogalomnak tűnik. Ha viszont bátran elkezdjük, a többi majd megy magától. HAJRÁ!!!

(Berni)

„Györgyi  10 alkalmas Boldogság Tréningjére elsősorban a szakmai érdeklődés vezetett. Hallottam, hogy Györgyi  remek coach,  kíváncsi voltam a módszerére.  Bevallom, nem teljesen azt kaptam, amire számítottam.  Annál ugyanis  sokkal  többet… Györgyi valóban magas szintű szakmai hozzáértése, empátiája gyorsan kizökkentett  a „szakmai megfigyelő” szerepéből. Kedvesen, de határozottan szembesített önmagammal, a ”felvett szerepemmel”.  A coachig során számomra eddig ismeretlen, néha fájdalmas felismerések kerültek elő a mélyből. Mindez mégis jó érzéssel töltött el, és tölt el mai napig, mert ugyan  a változás, a változtatás szükségességét eddig is éreztem, tettem is érte, de Györgyinek köszönhetően most már  egyértelmű válaszom is van néhány  mit-re, és hogyan-ra.A Boldogság Tréning hatására boldogabb lettem? Igen, mert Györgyi „furcsa” kérdései rávezettek az önszeretet, és az önelfogadás kanyargós útjára, hogy a tőle kapott lelki munícióval felvértezve végigjárjam. Igen, boldogabb lettem, mert  mialatt  Györgyihez jártam, számomra is hihetetlen módon kezdett kinyílni  a világ. Egyszerűen jöttek a válaszok a felmerült kérdésekre emberek személyében, levelek, események formájában. Igen, boldogabb lettem, mert kedvenc idézetemet – „Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra”- már nemcsak értem, hanem érzem, és átélem. Köszönöm, Györgyi, hálás vagyok neked mindezért. És hálás vagyok magamnak, hogy a Te boldogság tréningedet választottam, hogy  pénzt,  időt, és energiát fektessek önmagamba.  A banki kamatnál ugyanis  már most  lényegesen magasabb hozamra tettem szert… Mindazoknak ajánlom, akik valóban  jól megtérülő „befektetést” keresnek!”


(Anikó)

“Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy találkoztam Györgyivel. Már korábban ismertük egymást és amikor úgy döntöttem coachot keresek egyértelmű volt, hogy Őt választom. Egyrészt a szakmai felkészültsége, másrészt színes egyénisége vonzott.Teljesen más korosztályhoz tartozik és más élethelyzetben van de éppen ezért gondoltam, hogy igazán friss szemmel látja az életemet. Már közel 2 hónap eltelt az utolsó találkozásunk óta de még most is sokszor hallom a mondatokat, amelyeket kimondatott velem. Ezek segítettek abban, hogy tetten érjem a saját életemben tévesen működtetett modelleket. Jó szívvel ajánlom mindenkinek Őt, aki coach támogatását szeretné kérni. Hiszen mindenkinek kellene egy coach, még a coachoknak is.” 


(Kriszta)

“Mindössze ötször jártam Györgyinél, és mégis hatalmasat lendített rajtam az egész! Sok kétségemre, félelmemre fény derült, megértettem a gátjaimat, felismertem a rossz beidegaződéseket a napi rutinjaimban. De a hibák és hiányosságok felfedezése Györgyi mellett ezúttal nem járt önutálattal, mint amit gyerekkorban átéltem a szigorú szülők és pedagógusok szidalmai után, sőt: teljes mértékben elfogadtam és megszerettem magam. Rájöttem, hogy nem önutálni kell és drasztikus változásban reménykedni, ami úgysem valósul meg, hanem a valós énemet elfogadva a valós énem számára elfogadható és kellemes lépésekkel kell kezelnem mindent az életemben – karrieremet, a magánéletemet, ambícióimat, fizikai-lelki egyensúlyomat, mindent. Györgyi nagyon intelligens és empatikus, odafigyelt minden szavamra, az attitűdömre, és jól megfogalmazott, jól célzott kérdésekkel segített abban, hogy saját magam találjam meg a számomra leginkább igaz és legjobban alkalmazható válaszokat. Nem ítélkezett felettem, nem mondta meg, hogy mit kell tennem ilyen meg olyan szituációkban, a döntést mindig rám bízta. És mivel “én jöttem rá” a megoldásokra, ezért valóban alkalmazható technikákkal gazdagodtam, amiket nem felejtek el, mert a mély szinteken is az enyémek! Akartam tanulni Györgyitől, nem csak beszélgetni valakivel. Odafigyeltem mindenre, amit mondott, kérdezett, és a foglalkozások közötti napokban aktívan emésztettem az a foglalkozásokon elhangzottakat. Végeredmény? Sorolom: önmagam elfogadása és megszeretése; kiemelt figyelem a saját-időre és pihenésre; lenyugvás; az irodás robotélet és a kreatív belső önmagam közötti vívódás elcsitulása; határozottabb jövőkép; nagyobb öntudatosság. Nagyon köszönöm, Györgyi!!!” 


(Eszter)

“Sok technikát, módszert kipróbáltam korábban, amikor elakadtam utamon: segítségül hívtam a pszichológiát, a keleti meditációs tanokat, önismereti csoportokat, kineziológiát, Bach virágterápiát és még sorolhatnám, de egyik sem nyújtotta azt a fajta segítséget, amit itt megleltem. Egyik révén sem értem el hathatós sikereket, mindig csak visszafelé néztem, jól kianalizáltam és megfejtettem a probléma eredetét, majd „nyalogattam a sebeimet”… Ezzel szemben (vagy ezen felül) a coaching előre, a jövőbe mutató használható stratégiákat ad, nem az okokat, gyökereket ássuk ki, hanem egy új szemlélet, látásmód tárul elénk, melynek segítségével más szemszögből tekinthetünk ugyanarra a helyzetre, elősegítve a konstruktív hozzáállást a feladatunkhoz. Melós az önmagunkon végzendő munka. Senki nem mondta, hogy könnyű lesz.. Nekünk kell meglépni a változáshoz vezető lépéseket, de Györgyi nagyszerűen terel minket ehhez, kiváló rálátásaival felderül a szemünk előtt elterülő köd. Nem mondja meg a választ, de segít rálelnünk… magunkban. Ragyogó érzékkel rávezet a megoldásra. Amikor már végképp nem hallottam meg a belső hangot a fejemben kavargó gondolatok zűrzavarától, „egyszerű” metaforikus technikák segítségével, mint egy pillanatról pillanatra gyönyörűen kinyíló virág, úgy világosodott meg bennem/kristályosodott ki előttem lépésről lépésre a megoldás, hogy mit is szeretnék, mi is lesz a megoldás. Amiben a fő erejét érzem a SudArt Coachingnak az a komplexitás, sokféle technika, módszer ötvözése, Györgyi nagy szakmai háttértudása, gazdag eszköztára és persze LELKEs kedves személyisége is hozzájárul. Mindig más és más módon látunk (mindig úgy érzem, hogy „csapatban dolgozunk”) neki a megoldandó feladatnak, az adott problémának leginkább megfelelő, Általa nagyszerű érzékkel kiválasztott technika révén. Jó érzés, hogy ha valakivel már pár mondat után tudom, érzem, hogy „hasonlóak” vagyunk, értjük egymást. Itt értő figyelem vesz körül, érzem a törődést, a szeretetet, a szakértelmet…tudom, hogy jó helyen vagyok. És a hab a tortán: a színes ceruzák, kártyák látványa -melyek örömmel, teljes gyermeki izgalommal töltenek el-, a finom meleg tea kortyolgatása, a nagy megvilágosodások/ráébredések megkoronázásaként beszűrődő napsugarak fénye… Mind-mind a hangulat alkotói. Köszönöm!”
 

(Erika)

“A szüleimmel egy igen komoly konfliktusba keveredtem a párommal tervezett esküvőnk megszervezésével kapcsolatban.  Érzelmileg nagyon nehéz, viharos időszak volt ez  számomra. A problémámra minőségi, igényes és hosszú távú megoldást szerettem volna, melynek megtalálását nem bíztam a véletlenre, így Györgyihez fordultam életvezetési tanácsért. A döntés kiválasztásánál nálam kiemelten fontos szerepet kapott, hogy valódi tudományos alapon képzett coach-hoz  forduljak. Különös. Amennyire dühös és szomorú (így egyszerre) voltam a helyzet miatt, Györgyivel történő konzultációk után megváltozott a kamera lencséje, amellyel a helyzetet láttam, ezért mára  már úgy gondolom és érzem, hogy ezek az események rendkívül hasznosnak és tanulságosnak bizonyultak személyiségem fejlődése szempontjából. Györgyi coaching eszköztárának hála, azóta sokkal magabiztosabbnak is érzem magam. Magát a coaching folyamatát kifejezetten élveztem, mert Györgyi valódi értő figyelemmel meghallgatott és segített abban, hogy én magam találjam meg a számomra jó megoldást. Igazi önismereti élmény volt. Természetesen, amikor a célomat elmondtam, azaz, hogy mit szeretnék, azokat a viselkedéseket melyek nem oda vezetnek, Györgyi azt jelezte a számomra. Tehát egyszerre inspirált és támogatott abban, hogy örömmel és élvezettel keressem a megoldást és jelezte ha a régi viselkedés mintázataim tudatos vagy tudattalan újra alkalmazásában fáradozom, mivel pont azok (is) vezettek az elakadáshoz, krízishez. A coaching  folyamatnak hála szüleimmel újra sikerült megtalálni a közös vonzó jövőképet. Találtam mást is, magamat, új képességekkel felszerelve. Bátran és jó szívvel ajánlom tehát Györgyit, képességében és coaching módszereinek hatásosságában nincs kételyem.” 


(István)

“Gondolkodó és gondolkodtató. Kérdező és kerdeztető. Mosolygó és mosolyogtató. Látó és láttató. Sudár Györgyi coaching világa. Érdemes felfedezni!” 


(Bia)

“Mivel korábban nem ismertem ezt a módszert, teljesen vakon, de kíváncsian vágtam bele, és Györgyi személyiségéből kiindulva tudtam, hogy csak jóra számíthatok.  Kipróbáltam már egyet s mást, de a coaching és Györgyi teljesen új megvilágításba helyezte az  életemről és a saját magamról való gondolkodást, az érzéseimet, a hozzáállásomat. Meglátta bennem az “erdőt”, azt a sokmindent, aki én vagyok, vagy én lehetek.  Az életemnek épp egy olyan szakaszában jött ez a segítség, amikor szükségem volt rá.  Erőt kaptam tőle az újrakezdéshez, és megértettem, hogy az idő meghozza a megoldásokat, akkor és amikor kell. Amikor már nem görcsöltem rá, akkor -hosszú keresés után- megtaláltam a lakást, ahova költözhetek, és beiratkoztam egy olyan tanfolyamra is, amivel már évek óta  kacérkodtam, csak mindenféle kifogásokat találtam ki, hogy elkerüljem. Tetszik ez a “kreatív műhely”, mert tényleg kreatív, önbizalmat ad, és Györgyi hatására sikerült rálépnem egy “elágazó ösvényre”, oda, ahol a helyemet sejtem. De a lényeg egyelőre nem is az irány, vagy hogy ez lesz-e a jó út, hanem az, hogy elindultam . Elkezdtem írni a saját életemet. Felébredtem.”


(Anzsi)

“Megerősítéseket kaptam, hogy régóta járt utam nem céltalan. Az egészben a legjobb, hogy nem Györgyi adja a kész megoldásokat, hanem rávezet arra, hogy saját magamban találjam meg a választ.”


(Zoltán)

“Mindig jó, ha az embert meghallgatja valaki. Mindig jó, ha az ember hangosan is kimondja, amit gondol, vagy amire nem is gondolt, hogy gondol. Mindig jó, ha az ember megajándékozza magát azzal, hogy egy kis ideig önmagával foglakozzon. Nem is gondolnánk, hogy az edzőterem, a fodrász és a kényeztető masszázs mellett mennyire szükségünk lenne arra, hogy a lelkünkkel is többet törődjünkk. Az ontológiai coaching kiváló módja a „lélekápolásnak”. Már néhány alkalom is olyan megerősítéseket és új perspektívákat nyújt, amelyek komoly segítséget nyújtanak ahhoz, hogy jobb érzéssel evezzünk a nem mindig színes hétköznapok tengerén. Maga a módszer nagyon érdekes, rengeteg rácsodálkozással jár és coacheeként szerintem kifejezetten élvezetes is. Györgyi pedig profi módon és nagyfokú érzékenységgel áll azokhoz az emberekhez, akik hozzá fordulnak, a megfelelő kérdések feltételével rávilágít az igazán fontos dolgokra, a közösen megfogalmazott célkitűzések révén egy olyan jövőbeni tükröt tart az ember elé, amiben az illető szívesen néz szembe önmagával.”
 

(Gyöngyvér)

„Talán az egyetlen olyan ember vagyok, aki nem önszántából választotta ezt az utat, de az, hogy így történt, biztosan nem a véletlen műve. Ha szeretnéd felfedezni önmagad, hogy ki is vagy valójában, milyen elfeledett tulajdonságokkal, képességekkel bírsz, milyen rejtett dolgokat birtokolsz, vagy kíváncsi vagy, hogyan tudsz felülemelkedni a sors által eléd gördített akadályokon, egy cseppet se habozz, ezt a lehetőséget nem szabad elszalasztani. Egy fantasztikus élményben lehet részed, mely kizökkent a mindennapi élet viszonytagságos útvesztőiből, ahol mindenki csak az életért küzd, megfeledkezve a mindenkit körülvevő szépségekről, s egy igazi kalandtúrán vehetsz részt. Soha ne feledkezz meg az álmaidról, amik arra várnak, hogy valaki megvalósítsa őket, s ez a valaki éppen Te lehetsz! Ne félj megfogni egy segítő kezet, mert ez a kéz többet adhat Neked, mint arra valaha is gondoltál, s egy más perspektívát fog mutatni az egész világról. A csodatévő virág mindannyiunkban ott van, csak hagyni kell, hogy széttárja szirmait. Az itt töltött idő alatt nem csak magamat ismertem meg jobban, de egy nagyon különleges barátra is rátaláltam.”
 

(Judit)
Parajumpers sale Parajumpers sale http://www.unifem.ch canada goose sale http://www.canadagooseoutlets.be https://www.gasinc.nl Canada Goose jas