Coaching - Art Therapy - Workshop - Training

Coaching

“Az embernek meg kell őrülnie, hogy normális legyen és el kell veszítenie az eszét, hogy fel tudjon ébredni, és elérkezzen oda, hogy tudja, hogy él, végre ne legyen álomkóros és fantaszta, hanem normális ember.” (Hamvas B.)


A #LIFEART COACHING segít, hogy ne a félelem és a megszokás irányítson, hanem új impulzusokat, utakat, nézőpontokat találva végre elkezd azt az életet élni, amit igazán szeretnél. A LifeArt Coaching több mint life coaching: egy kreatív tervező műhely, élményterápia, fordítószemüveg, egy segítő beszélgetés, és jóval több annál. Újra tervezheted az életed, újra írhatod a történeted. Általában 5-10 alkalom kell ahhoz, hogy komolyabb változások történjenek. Nincsenek instant receptek, abban segítek, hogy rájöjj, mit szeretnél igazán, és eszközöket kapj a megvalósításhoz.
A #KREATÍV KARRIERTERVEZÉS több, mint karrier coaching: egy olyan pályaorientációs foglalkozás, ahol megtalálhatod a neked való utat, felfedezheted a benned rejlő tehetséget és lehetőségeket. A coaching menetét, az alkalmazott módszereket a Te igényeidhez, az általad hozott elakadáshoz igazítom, használok pályaorientációs teszteket, játékokat, kreatív és művészetterápiás eszközöket. A jövőkép, a számodra legjobb irány megtalálása mellett konkrét akciótervet is kidolgozunk, és sorra vesszük a megvalósítás felé vezető lépéseket.
Az #IDENTITY COACHING során a hangsúly az énkép formálásán van, miközben olyan feladatokkal, modellekkel dolgozunk, melyek segítenek felfedezni az erősségeidet, rejtett erőforrásaidat, és újra alkotni az önmagadról alkotott képet. A program része az önérvényesítő magatartás kialakítása és az asszertív kommunikáció is. Nem szakadunk el a realitástól, hanem arra törekszünk, hogy az énképed reálisabb legyen, miközben a sikereidre, erősségeidre is kinyílik a szemed. Minden konzultáción feladatokkal, gyakorlatokkal segítelek a fejlődésben és az önismeretben.
A #RELAX COACHING során feltérképezzük azokat a stresszforrásokat, amik megnehezítik a mindennapjaidat. A stresszorok tudatosítása mellett egyszerű stresszkezelő és relaxációs technikákat adok át, amik segítségével megtanulhatod konstruktívan levezetni a feszültséget. A stresszkezelés mellett foglalkozunk mindfulness, azaz a tudatos jelenlétet fokozó technikákkal is. A jelennel való bensőséges kapcsolat alapjaiban határozza meg az életminőséged. Megtanulhatod elfogadni azt, ami van, ahelyett, hogy mindig máshova, másra vágynál. Ahelyett, hogy a fejedben élnél, megérkezhetsz a jelenbe.

#ELAKADÁS #LIFECOACHING #ÖNBIZALOM #KARRIERCOACHING #CÉLOK #ÁLMOK #STRESSZ #MINDFULNESS #MOTIVÁCIÓ #KIÉGÉS #ÉLETTERVEZÉS #KREATIVITÁS #VÁLTOZÁS
Parajumpers sale Parajumpers sale http://www.unifem.ch canada goose sale http://www.canadagooseoutlets.be https://www.gasinc.nl Canada Goose jas