Coaching

A #COACHING az egyéni fejlesztés esszenciája. Egy óra, ami csak rólad szól. Egy strukturált beszélgetés, ahol igazi válaszok születnek. A Te időd, amikor biztonságos, inspiráló légkörben gondolhatod át mindazt, ami foglalkoztat. Valódi párbeszéd, ami fejlődést, változást hozhat az életedbe. Ha úgy érzed elakadtál, megrekedtél és egyedül nem megy tovább, itt az ideje, hogy új perspektívából lásd a dolgokat, és megtaláld a kiutat. Az alábbi 4 szolgáltatás típus segíthet orientálódni, de nincs két egyforma folyamat. A life coaching során 5-15 alkalmas folyamatra szerződünk. Gyere el beszélgessünk egyet, és együtt kitaláljuk, hogyan tovább. A történeted te írod, én csak segítek formába önteni.


A #KREATÍV KARRIERTERVEZÉS karrierváltóknak, útkeresőknek, újrakezdőknek szól. Karrier coaching és pályaorientációs foglalkozás, ahol megtalálhatod a neked való utat, felfedezheted a benned rejlő tehetséget és lehetőségeket. A coaching menetét, az alkalmazott módszereket a Te igényeidhez, az általad hozott elakadáshoz igazítom, használok pályaorientációs teszteket, játékokat, kreatív és művészetterápiás eszközöket. A jövőkép, a számodra legjobb irány megtalálása mellett konkrét akciótervet is kidolgozunk, és sorra vesszük a megvalósítás felé vezető lépéseket.
A #LIFEART COACHING segít, hogy ne a félelem és a megszokás irányítson, hanem új impulzusokat, utakat, nézőpontokat találva végre elkezd azt az életet élni, amit igazán szeretnél. A LifeArt Coaching több mint life coaching: egy kreatív tervező műhely, élményterápia, fordítószemüveg, egy segítő beszélgetés, és jóval több annál. Újra tervezheted az életed, újra írhatod a történeted. Általában 5-10 alkalom kell ahhoz, hogy komolyabb változások történjenek. Nincsenek instant receptek, abban segítek, hogy rájöjj, mit szeretnél igazán, és eszközöket kapj a megvalósításhoz.
Az #IDENTITY COACHING során olyan feladatokkal, modellekkel dolgozunk, melyek segítenek megismerni magad, felfedezni az erősségeidet, rejtett erőforrásaidat, és árnyalni az önmagadról alkotott történetet. A program része az önérvényesítő magatartás kialakítása és az asszertív kommunikáció is. Nem szakadunk el a realitástól, hanem arra törekszünk, hogy az énképed reálisabb legyen, miközben a sikereidre, erősségeidre is kinyílik a szemed. Minden konzultáción feladatokkal, gyakorlatokkal segítelek a fejlődésben és az önismeretben.
A #RELAX COACHING során feltérképezzük azokat a stresszforrásokat, amik megnehezítik a mindennapjaidat. A stresszorok tudatosítása mellett egyszerű stresszkezelő és relaxációs technikákat adok át, amik segítségével megtanulhatod konstruktívan levezetni a feszültséget. A stresszkezelés mellett foglalkozunk mindfulness, azaz a tudatos jelenlétet fokozó technikákkal is. A jelennel való bensőséges kapcsolat alapjaiban határozza meg az életminőséged. Megtanulhatod elfogadni azt, ami van, ahelyett, hogy mindig máshova, másra vágynál. Ahelyett, hogy a fejedben élnél, megérkezhetsz a jelenbe.

#ELAKADÁS #LIFECOACHING #ÖNBIZALOM #KARRIERCOACHING #CÉLOK #ÁLMOK #STRESSZ #MINDFULNESS #MOTIVÁCIÓ #KIÉGÉS #ÉLETTERVEZÉS #KREATIVITÁS #VÁLTOZÁS cheap jerseys