Képzés


#MENTORING programom neked szól ha coachként végeztél, de fogalmad sincs, hogy indulj el, ha segítségre van szükséged ahhoz, hogy kitaláld magad, ha nem tudod, honnan lesznek ügyfeleid, ha jó lenne ha fognám a kezed az első lépéseknél. Az elmúlt években rengeteg tapasztalatot és gyakorlatot szeztem abban, hogyan érdemes ezen a pályán elindulni, hogy lehet ügyfeleket szerezni, praxist és énmárkát építeni. Kemény, sokszor keserves munka volt egyedül boldogulni, kitalálni magam, és akkoriban nagyon hálás lettem volna érte, ha valaki támogat mindebben! Eszközök, műhelytitkok és valódi segítség az induláshoz. A személyes mentoring ára 12 000 Ft / óra. Keress engem!

http://idsn.com/computer-repairs-thebarton/  

#ARTCOACH képzésünk neked szól, ha szeretnél elmélyülni a coaching művészetében, és igazi, mélyreható,változásokban támogatni a klienseidet, ha eszköztár bővítésre, szupervízióra, további gyakorlásra, insipációra van szükséged. Mi van a klasszikus coaching eszközökön túl? Hogyan tehető egy coaching folyamat valódi élménnyé? Hogyan segíthetnek a képek, történetek, rajzok, metaforák a kliensed dilemmájának megoldásában? Tőlünk választ kapsz a legégetőbb kérdéseidre! A kreatív, művészeti eszközökkel kísért coaching folyamat nem csak egy segítő beszélgetés, hanem egy igazi élmény.

http://paperbomb.com/feed/?attachment_id=69  

#LIFECOACH képzésünket úgy építettük fel, hogy tudásodat a kezdetektől gyakorlatban tudd elmélyíteni. Fontosnak tartjuk az emberi odafigyelést és a személyes figyelmet, így testreszabottan, az egyéni kompetenciákat figyelembe véve adjuk át Neked a szükséges tudást, és végig követjük személyes fejlődésedet. A hatékonyság kulcsfontosságú eleme a csoportban való tanulás, mellyel olyan megtartó közeget biztosítunk, ahol a tudás, a kreativitás és a jókedv megsokszorozódik.Tematikánkat az ICF (Nemzetközi Coach Szövetség) irányelvei alapján építettük fel, így a képzés elvégzése után pályázhatsz a nemzetközi coach minősítés megszerzésére is.Komplex programot nyújtunk, és kis csoportban dolgozunk (max 10 fő).
 cheap jerseys