Coaching - Art Therapy - Workshop - Training

Képzés

“Amit az ember imaginációjába helyez, azzá alakul.” (Hamvas B.)

#TRÉNINGEK elsősorban coachoknak, segítőknek szólnak és a szakmai képességfejlesztés köré épülnek. Negyedik éve dolgozom a coaching képzésben. Találkozhatsz velem az IndyGo Coaching life coach képzésének oktatójaként, az Art coaching szakirány vezetőjeként, vagy egyéni mentorként is. A képzéseim hátterét a tanulmányaim mellett 2000+ óra egyéni coaching és 500+ óra képzői tapasztalat adja.#LIFECOACH képzésünket úgy építettük fel, hogy tudásodat a kezdetektől gyakorlatban tudd elmélyíteni. Fontosnak tartjuk az emberi odafigyelést és a személyes figyelmet, így testreszabottan, az egyéni kompetenciákat figyelembe véve adjuk át Neked a szükséges tudást, és végig követjük személyes fejlődésedet. A hatékonyság kulcsfontosságú eleme a csoportban való tanulás, mellyel olyan megtartó közeget biztosítunk, ahol a tudás, a kreativitás és a jókedv megsokszorozódik.Tematikánkat az ICF (Nemzetközi Coach Szövetség) irányelvei alapján építettük fel, így a képzés elvégzése után pályázhatsz a nemzetközi coach minősítés megszerzésére is.Komplex programot nyújtunk, és kis csoportban dolgozunk (max 10 fő). A kezdetektől egyéni figyelmet szentelünk minden hallgatónknak, figyeljük kompetenciáit, fejlődését, esetleges fejlesztendő területeit, majd segítséget nyújtunk ezek kiküszöbölésére. Mindenki választhat egy mentort magának, akihez bármikor fordulhat, ha támogatásra, segítségre, egy beszélgetésre van szüksége. A képzés elvégzés során felkészítünk arra is, hogy tudsz elindulni a szakmában, majd utókövetéssel figyeljük egyéni pályádat. Csoportban őszinte és közvetlen közeget alakítunk ki, ahol folyamatos, több irányú visszajelzés működik. Figyelembe vesszük a képzéssel kapcsolatos észrevételeket, melyeknek megfelelően rugalmasan alakítjuk az oktatást. A trénerektől személyes figyelmet és építő jellegű visszajezést kapsz, mely segíti az előrehaladásod. jelentkezésért és bővebb infóért kattints a képre!

#ARTCOACH képzésünk neked szól, ha szeretnél elmélyülni a coaching művészetében, és igazi, mélyreható,változásokban támogatni a klienseidet, ha eszköztár bővítésre, szupervízióra, további gyakorlásra, insipációra van szükséged. Mi van a klasszikus coaching eszközökön túl? Hogyan tehető egy coaching folyamat valódi élménnyé? Hogyan segíthetnek a képek, történetek, rajzok, metaforák a kliensed dilemmájának megoldásában? Hogyan találd meg az utad a kliensed szívéhez? Mi van, ha a kommunikációs eszköz egy papír? Mi van a szavakon túl? Hogyan zökkenjetek ki a túlzott racionalitás börtönéből? Mit tegyél, ha úgy érzed, kezd a beszélgetés unalmassá válni? Mi van, ha fogalmad nincs, hogyan tovább? Csupa olyan kérdés, amivel minden gyakorló coach szembesül előbb-utóbb. Tőlünk választ kapsz a legégetőbb kérdéseidre! A kreatív, művészeti eszközökkel kísért coaching folyamat nem csak egy segítő beszélgetés, hanem egy igazi élmény. Az Art Coaching kimozdít az unásig ismert gondolatok, a szürke hétköznapok és szetreotípiák börtönéből: merőben új perspektívából enged rácsodálkozni egy-egy helyzetre. Ezeknek a technikáknak a jó időben történő, kreatív alkalmazása kitágítja a megoldásteret, a közös kaland elmélyíti a coach és a coachee kapcsolatát, és új dimenziókat nyit meg a coaching folyamatban. Megismerheted hogyan dolgozz a coaching folyamatban fotókkal, festményekkel, rajzokkal, montázsokkal, történetekkel, szövegekkel, írásokkal, filmanyagokkal, és metaforákkal is. De azt is, hogy eszközök nélkül hogyan tudsz az itt és mostban, igazi segítő jelenléttel dolgozni. Jelentkezésért és bővebb infóért katt a képre!


#MENTORING programom neked szól ha coachként végeztél, de fogalmad sincs, hogy indulj el, ha segítségre van szükséged ahhoz, hogy kitaláld magad, ha nem tudod, honnan lesznek ügyfeleid, ha jó lenne ha fognám a kezed az első lépéseknél. Ötödik éve dolgozom coachként, ezalatt több mint 2000 órát coachingoltam, és több mint 200 egyéni ügyféllel foglalkoztam. Negyedik éve rendszeresen képzek és mentorálok coachokat, tartok tréningeket és workshopokat. Elsősorban egyéni ügyfelek támogatásában van tapasztalatom, de több száz órát dolgoztam céges megbízásra business coach-ként és trénerként is. Az elmúlt években rengeteg tapasztalatot és gyakorlatot szeztem abban, hogyan érdemes ezen a pályán elindulni, hogy lehet ügyfeleket szerezni, praxist és énmárkát építeni. Kemény, sokszor keserves munka volt egyedül boldogulni, kitalálni magam, és akkoriban nagyon hálás lettem volna érte, ha valaki támogat mindebben! A mentoring programommal azt az űrt szeretném kitölteni, amit a képzések hagynak maguk után. Mert a legtöbb képzési programban arról kevés szó esik, hogy mi történik miután átveszed a tanusítványod, és eljutsz odáig, hogy az első ügyfeled bekopogtat hozzád. És arról még nem is beszéltünk, hogy lesz mindebből szakma és megélhetési forrás? Eszközök, műhelytitkok és valódi segítség az induláshoz. A személyes mentoring ára 15 000 Ft / óra.
Parajumpers sale Parajumpers sale http://www.unifem.ch canada goose sale http://www.canadagooseoutlets.be https://www.gasinc.nl Canada Goose jas