Művészetterápiás csoport

 

 

buy cheap generic provigil 10 ALKALMAS MŰVÉSZETTERÁPIÁS CSOPORT ÚTKERESŐKNEK 2018. FEBRUÁR 28.

Ha eltévedtél, ha jól jönne egy iránytű, ha keresed az utad, ha változásra vágysz, ha szeretnél pályára állni, ez a te csoportod! A 10 alkalmas csoport tematikáját kifejezetten útkeresőknek állítottam össze. A kreatív eszközök, a közös alkotás, a csoport ereje segít megtalálni a válaszokat, facilitálni a változás folyamatát, támogató és biztonságos közeget nyújtani a az induláshoz és a fejlődéshez. 

A csoport témái, kérdései: Ki vagyok én? Mit akarok? Mi mozgat? Mire figyelek? Milyen értékeim vannak? Hogyan képzelem el a jövőmet? Merre van az utam? Mit akar tőlem az élet? Hol a helyem? Hogyan valósíthatom meg az elképzeléseimet? Mi van ha nem sikerül? És mi van, ha igen?

Kalandos utazás ez, ahol bejárjuk a lélek olykor sima, máskor göröngyös útjait, hajtűkanyarjait, ahol megtapasztaljuk az önfeltárás remegős élményét, a csoport megtartó erejét, az igazi találkozást másokkal – és önmagunkkal https://francepharmacie.fr/acheter-generique-cialis/. A csoportmunka során használunk képzőművészeti, fotóterápiás, és irodalomterápiás eszközöket, valamint coaching és tréning módszertant.

A művészet vigasztaló, gyógyító, transzformáló ereje évezredek óta ismert. A művészet által mélyebb kapcsolatba kerülhetünk önmagunkkal, és megélhetjük a világgal való egységünket. Felszabadíthatjuk a szunnyadó energiáinkat és igazi metamorfózison mehetünk keresztül. A művészet segít választ adni az élet nagy kérdéseire, kitágítja a látóteret, segít átkeretezni a problémákat, és új, ismeretlen aspektusaiból mutatja meg életünket. A művészetben ott van a katarzis, a felemelkedés, önmagunk meghaladásának lehetősége. A művészettel kísért fejlődés folyamata igazi élmény. A művészetterápiás eszközök használata semmilyen különleges képességet, kiemelkedő kreativitást vagy művészeti előképzettséget nem igényelnek!

Időpontok 

Az első csoport alkalom 2018. február 28.-án szerda este 18.00 – 21.00 óra között lesz. Ezután az első, ismerkedős alkalom után dönthettek arról, hogy szeretnétek-e folytatni a csoportot, és belevágni a közös kalandba. A csoport ezután 2 hetente, szerda esténként, ugyanebben az időpontban lesz, összesen 10 alkalommal.

Pontos dátumok: 

1. alkalom: február 28. (nyitó alkalom)
2. alkalom: március 14.
3. alkalom: március 28.
4. alkalom: április 11.
5. alkalom: április 25.
6. alkalom: május 9.
7. alkalom: május 23.
8. alkalom: június 6.
9. alkalom: június 20.
10.alkalom: június 27. (záró alkalom)

Csoport 

A csoport 8 főtől indul, a maximális létszám 12 fő. A felvétel jelentkezési sorrendben történik, semmilyen előfeltétel nincs. A csoport állandó, zárt csoportként működik.

Ár 

A foglalkozások ára 5000 Ft/alkalom, mely minden szükséges eszközt tartalmaz. Fizethető alkalmanként, egy összegben, vagy több részletben is. A csoport díja fix, a foglalkozások árát hiányzás esetén is ki kell egyenlíteni. Az ár tartalmaz minden szükséges művészeti eszközt, jegyzetet, anyagot, és teát, kávét, édességet a csoportok alatt. Az 5000 Ft / alkalom ár az első alkalomra is vonatkozik.

Helyszín 

A csoportfoglalkozások a Tree of Life Tréning Centerben lesznek, egy csoda hangulatos csoport szobában.
Cím: 1074 Budapest, Vörösmarty utca 4/a, 1. emelet, 21-es kapucsengő

http://resultsnationalfunding.com/zgqb/lupru.php?xzj=sirija-najnovije-vesti Jelentkezés

https://goo.gl/forms/n7swOgym7pr5E4PA3
sudar.gyorgyi@gmail.com

#MŰVÉSZETTERÁPIA #ÖNISMERET #IRODALOM #KREATÍV ÍRÁS #KÉPZŐMŰVÉSZET #ZENE #FOTÓ #FILM #KREATIVITÁS #CSOPORT #SZOCIOTERÁPIA #ÉRZÉKENYÍTÉS #ALKOTÁS #FLOW
 cheap jerseys