Művészetterápiás csoport

A művészet vigasztaló, gyógyító, transzformáló ereje évezredek óta ismert. A művészet által mélyebb kapcsolatba kerülhetünk önmagunkkal, és megélhetjük a világgal való egységünket. Felszabadíthatjuk a szunnyadó energiáinkat és igazi metamorfózison mehetünk keresztül. A művészet nyelvén elmondható, amire nincsenek szavak, kifejezhetőek olyan érzések és élmények, melyek a hétköznapokban nem tudnak teret kapni. A művészet segít választ adni az élet nagy kérdéseire. A művészet kitágítja a látóteret, segít átkeretezni a problémákat, és új, ismeretlen aspektusaiból mutatja meg életünket. A művészetben ott van a katarzis, a felemelkedés, önmagunk meghaladásának lehetősége. A művészettel kísért fejlődés folyamata igazi élmény.  A művészetterápia a művészet erejét használva segít fejlődni, elmélyülni, válaszokat találni. A művészetterápiás eszközöket a csoportmunka során az önismeret, a fejlődés, az útkeresés szolgálatába állítjuk. A művészetterápiás eszközök használata semmilyen különleges képességet, kiemelkedő kreativitást vagy művészeti előképzettséget nem igényelnek! A hangsúly nem a végeredményen vagy az esztétikumon, hanem a folyamaton van!

#MŰVÉSZETTERÁPIÁS CSOPORT – 2018. januártól

Kalandos utazás ez, ahol bejárjuk a lélek olykor sima, máskor göröngyös útjait, hajtűkanyarjait, ahol megtapasztaljuk az önfeltárás remegős élményét, a csoport megtartó erejét, az igazi találkozást másokkal – és önmagunkkal. A csoportmunka során használunk képzőművészeti, fotóterápiás, zeneterápiás és irodalomterápiás eszközöket is.

Időpontok: Két hetente egy hétköznap este 18.00 – 21.00. Pontos dátumok 2017. november környékén várhatók.

Csoport: A csoport 6 főtől indul, a maximális létszám 12 fő. A felvétel jelentkezési sorrendben történik. A csoport állandó, zárt csoportként működik.

Ár: A foglalkozások ára: 5000 Ft / alkalom

Helyszín: A csoportfoglalkozások a Tree of Life Tréning Centerben lesznek , egy csoda hangulatos csoport szobában. Cím: 1074 Budapest, Vörösmarty utca 4/a, 1. emelet , 21-es kapucsengő

#MŰVÉSZETTERÁPIA #ÖNISMERET #IRODALOM #KREATÍV ÍRÁS #KÉPZŐMŰVÉSZET #ZENE #FOTÓ #FILM #KREATIVITÁS #CSOPORT #SZOCIOTERÁPIA #ÉRZÉKENYÍTÉS #ALKOTÁS #FLOW