Bemutatkozás

Bio

A főiskolán nemzetközi kapcsolatok szakon végeztem, ezután jó néhány évet a multinacionális világban töltöttem. 2007 óta rendszeresen írok cikkeket, országos lapoknak (Wellness, Dívány, Ridikül, Nők Lapja Psziché), pszichológia témakörben. Coaching tanulmányaimat 2011-ben kezdtem meg, a life coaching, a business coaching és az önismereti tanácsadó kurzusokat is elvégeztem.

Privát coaching praxisomat 5. éve építem, azóta több mint 250 ügyféllel volt szerencsém együtt dolgozni. 2012 óta oktató trénerként képzek és mentorálok coach-okat, jelenleg az IndyGo Coaching oktató trénere vagyok, a life coach alapképzés mellett az Art Coaching szakirányt vezetem. Mivel mindig is vonzott a civil szféra, így 2013 tavaszán a Slow Budapestnél kezdtem önkéntesként dolgozni, majd szakmai vezetőként és trénerként folytattam a pályafutásom. 2016 tavaszán néhány kedves baráttal, kollégával indítottuk útjára a Career Design Budapestet, ahol kreatív karriertervezés foglalkozásokat tartok.

Az élethosszig tartó tanulás mellett tettem le a voksom: közel két évet tanultam fotózni, majd az MMSZKE-nél elvégeztem egy 3 éves szocioterapeuta – művészetterapeuta képzést. Pszichológia BA diplomámat a Károli Gáspár Református Egyetemen szereztem, a mester képzést jelenleg a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen folytatom, klinikai pszichológia szakirányon.

Küldetés

A kreatív eszközökkel támogatott coaching folyamat élményekben gazdag, az elmét és a szívet egyaránt megérintő utazás. Az igazi flow számomra a termékeny beszélgetés, mikor megszűnik a külvilág, új világok bukkannak fel a horizonton, és minden életre kel körülöttünk. Szerencsés vagyok, mert nem egyszer volt alkalmam megtapasztalni, mekkora erő rejlik egy csoportban, és egy maroknyi ember milyen csodákra képes, ha egymás felé fordul. Nagy felismerések, katarzisok, tökéletes pillanatok – mind annak a jele, hogy jókor vagyunk jó helyen, és okkal találkoztunk egymással.