Bemutatkozás

buy real fincar Szakmai tapasztalat

Hatodik éve dolgozom “főállású” coachként, ezalatt több mint 250 klienssel volt szerencsém együtt dolgozni. 2012 óta oktató trénerként képzek és mentorálok coach-okat, jelenleg az IndyGo Coaching oktató trénere vagyok, a life coach alapképzés mellett az Art Coaching szakirányt vezetem. Mivel mindig is vonzott a civil szféra, így 2013 tavaszán a Slow Budapestnél kezdtem önkéntesként dolgozni, majd szakmai vezetőként és trénerként folytattam a pályafutásom. Az elmúlt években több projektben is dolgoztam vezetőként, facilitátorként, képzőként, a verseny és a civil szférában egyaránt. Rendszeresen vezetek művészetterápiás csoportokat, tartok karriertervező workshopokat és vállalati tréningeket. 2007 óta írok cikkeket, országos lapoknak (Wellness Magazin, Dívány, Ridikül, Player.hu, Nők Lapja Psziché, HVG Pszichológia), pszichológia témakörben. Coachként szívügyem a karriertervezés, a stresszkezelés, az asszertív kommunikáció, trénerként szívesen tartok kommunikációs, kreativitás-fejlesztő, élmény-alapú foglalkozásokat.

http://huertodelcura.com/tag/restaurante-la-taula/page/2/fr Tanulmányok

A főiskolán nemzetközi kapcsolatok szakon, marketing-kommunikáció szakirányon végeztem, ezután jó néhány évet a multinacionális világban töltöttem. Coaching tanulmányaimat 2011-ben kezdtem meg, a life és business coaching kurzusokat is elvégeztem, kíváló minősítéssel. Később közel két évet tanultam fotózni, majd a művészetek iránti szenvedélyemet elmélyítve az MMSZKE-nél tanultam 3 évet és művészetterapeuta-szocioterapeuta képesítést szereztem – és nem utolsó sorban itt váltam valódi segítővé. Pszichológia BA diplomámat a Károli Gáspár Református Egyetemen szereztem, a Mester képzést jelenleg a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen folytatom, végzős vagyok klinikai- és egészségpszichológia szakirányon, 2018-ban fogok diplomázni.

http://oceanadesigns.net/wp-json/oembed/1.0/embed?url=http://oceanadesigns.net/marble/ Önismeret

18 éves korom óta gyakorlatilag folymatosan járok önismeretbe, rengeteg módszert tapasztaltam meg a saját bőrömön. Az elmúlt években több száz órát töltöttem el egyéni és csoportos terápiákon. Jelenleg 250 órás pszichodráma csoportba járok.

Érdeklődés

A pszichológián belül nagyon érdekel a pre-és perinatális pszichológia, a szuggesztív kommunikáció, a narratív pszichológia, a mindfulness, a pozitív pszichológia és a Gestalt. Társadalmi érzékenységemnek köszönhetően régóta és mélyen foglalkoztat a közösségfejlesztés, a hatalomhoz való viszony, az elnyomás különböző formái és az azok elleni küzdelem, a gender témák, az ageizmus valamint a szülés- és betegjogok.

A szakmai életemen kívül szeretem az erdőt járni, jógázni, olvasni. Imádom a zenét és a filmeket, a jó kaját egy hangulatos kávéházban – egy jó baráttal. Újabban érdekel a humánökológia, és egyre szerelmesebb vagyok az olasz nyelvbe. Régóta grafomán-fotomán és javíthatatlan kutyabolond vagyok.

Küldetés

A kreatív eszközökkel támogatott segítő folyamat élményekben gazdag, az elmét és a szívet egyaránt megérintő utazás. Az igazi flow számomra a termékeny beszélgetés, mikor megszűnik a külvilág, új világok bukkannak fel a horizonton, és minden életre kel körülöttünk. Szerencsés vagyok, mert nem egyszer volt alkalmam megtapasztalni, mekkora erő rejlik egy csoportban, és egy maroknyi ember milyen csodákra képes, ha egymás felé fordul. Nagy felismerések, katarzisok, tökéletes pillanatok – mind annak a jele, hogy jókor vagyunk jó helyen, és okkal találkoztunk egymással. Hideg fejjel és forró szívvel dolgozom.

 

 


 cheap jerseys